INTERNATIONAL BUSINESS LAWYER ACCELAWRATOR

nascuta din dorinta de a alinia avocatura de business la schimbarile in inovatie si tehnologie de nivel international

Despre noi

I.B.L.A.- International Business Lawyer ACCELAWRATOR s-a nascut in Elvetia,serviciile fiind gandite cu acuratetea ceasurilor Elvetiene, apoi a fost dezvoltata mai departe in Bucuresti-Romania, unul dintre cele mai puternice hub-uri tehnologice din Europa.

Echipa IBLA a fost construita in jurul unui management pregatit la institutiile de top din Elvetia si a unor traineri specializati in piata avocaturii nationale si internationale, care au dobandit experienta practica prin intermediul consultantilor nostrii externi – avocati, ce activeaza la nivel national si international, pasionati de LegalTech, precum si consultanti profesionisti in tehnologie.

Toate serviciile oferite de IBLA sunt personalizate pentru avocati, fiind pregatite dupa studii aprofundate ale nevoilor acestei piete.
In acest fel workshop-urile IBLA sunt create special astfel incat sa atinga toate provocarile intalnite de avocati in practicarea profesiei, distingandu-se prin personalizare si inovatie.

Se adreseaza firmelor de avocatura in special, dar si avocatilor de business individual, care au inteles ca evolutia business-ului este strans legata de evolutia profesionala si personala a avocatilor si vor sa achieseze la standardele internationale in domeniu.

TEHNOLOGIA IN AVOCATURA DE BUSINESS

Pentru ca scolile de drept din intreaga lume continua sa produca absolventi carora le lipsesc competente practice si noi abilitati necesare in piata de munca, precum: cunostinte de business, o intelegere a rolului si utilizarii tehnologiei in profesia de avocat si “abilitati interumane”, a fost necesara crearea unui program non-formal de educatie – IBLA.

Tehnologia ne poate ajuta nu doar pentru a asigura servicii juridice ireprosabile ci si pentru a produce avocati de business pasionati de munca lor, care reusesc sa atinga si echilibrul personal necesar oricarui om pentru a fi implinit.

Incorporarea tehnologiei in livrarea muncii de avocat este o parte indispensabila a degrevarii avocatilor de munca repetitiva, consumatoare de timp, neproductiva, si elibereaza timpul pentru a-l utiliza in scopul dezvoltarii creativitatii profesionale si utilizarea mintii pentru a aduce valoare adaugata muncii lor.

Asadar, IBLA este destinata atat dezvoltarii profesionale a avocatilor cat si a firmelor de avocatura care stiu ca evolueaza direct proportional cu avocatii lor.
Aducerea tuturor cunostintelor complementare celor tehnice necesare oricarui avocat de succes intr-un format practic si aplicabil este o NECESITATE pentru piata avocaturii de business la nivel international.

In acest scop a fost conceputa o echipa de profesionisti remarcabili in IT, Branding, Leadership, Marketing, Antreprenoriat si Public Speaking care sa vina in ajutorul avocatilor si firmelor de avocatura care au nevoie de ghidare corespunzatoare.

AVOCATURA DE BUSINESS

O PROFESIE ANTRENANTA

Avocatura de business este o profesie antrenanta, mereu in schimbare, cu un inalt grad de complexitate si afectata puternic de globalizare, iar mai nou de tehnologie, unde gradul de competitivitate a atins cote maxime iar avocatii au fost nevoiti sa creeze strategii de diferentiere in piata, sa se alinieze la standardele internationale, sa incorporeze toate cunostintele pe care TEHNOLOGIA ni le ofera pentru a ne face viata mai usoara.

Avocatii trebuie sa devina profesionisti in business development, vanzari, marketing, branding, sa invete sa faca networking eficient si in paralel sa fie excelenti profesionisti pe cunostintele tehnice, si de asemenea sa aiba o viata personala echilibrata.

Desi timpul este o mare problema, consideram ca multe din problemele actuale din avocatura de business au o rezolvare foarte usoara prin educatie corespunzatoare.

In Romania, precum si la nivel international, nu exista educatie formala cu privire la toate competentele complementare pe care un avocat de business trebuie sa le stapaneasca, pentru a-si mentine vie pasiunea pentru profesia sa dar si pentru a ajunge la potentialul maxim de dezvoltare, atat personala cat si a firmei de avocatura.

PIATA AVOCATURII DE BUSINESS ESTE O AFACERE PROFITABILA!

Firmele de avocatura trebuie sa investeasca in dezvoltarea avocatilor pentru ca firma nu este reprezentata in piata doar de serviciile oferite, ci si de avocatii sai, creatorii acelor servicii. O firma de avocatura de top nu ar exista fara avocati de top!

IBLA se diferentiaza prin:

  • Sesiuni de training out of the box, dedicate avocatilor
  • Teambuilding-uri cu activitati inovative care au in prim-plan atat consolidarea echipei cat si dezvoltarea individuala a avocatilor astfel incat targeturile profesionale ale firmei sa fie atinse mult mai usor
  • Organizarea de evenimente in domeniul legal precum si evenimente de networking cu antreprenori si lideri de marca in domeniul afacerilor
  • Organizare de retreat-uri internationale dedicate avocatilor, imbinand atat relaxarea cat si de dezvoltare personala si profesionala –intr-un cadru deconectant
  • LegalTech Software Solutions care vor accelera business-ul si dezvolta brandul firmei- solutii tehnologice usor de inteles si PERSONALIZATE pentru firma dvs.
  • Solutii de Marketing Digital care vor crea website-uri unice calibrate pentru aria de practica, brand si personalitatea firmei

Toate furnizate de IBLA TEAM:

  • TRAINERI – cei mai buni profesionisti in domeniu, acreditati la nivel national si international
  • ECHIPA ORGANIZATORI PROFESIONISTI DE EVENIMENTE
  • RETREATS – prin AGENTIA DE TURISM SEYTOUR * –– un partener de incredere cu peste 25 de ani de experienta in domeniul turistic, la nivel national si international
  • O echipa de profesionisti in IT&Marketing Digital care pot transforma idei si concepte in realitate

*In anul 2016 Seytour a ocupat locul I in topul firmelor din Judetul Valcea, iar in 2008, 2010, 2015 si 2017 a ocupat Locul I in Top Afaceri Romania | SEYTOUR a aparut in Forbes, Financial Times, Bloomberg

Co-Founder& Executive Director Razvan Andrei Nacea

Razvan Andrei Nacea – Co-Fondator si Director Executiv al I.B.L.A.- este un antreprenor de succes cu o experienta de business de 15 ani , Business Coach, Trainer, Learning & Development Specialist si Profesor de Marketing in Afaceri, care a acumulat realizari impresionante pana acum.

A livrat cu success business coaching si training pentru managerii si non-managerii din: AMBER STUDIO, SIMPRACT, NETIM, HTMi Elvetia, SWISSTOUCHES Elvetia, PORSCHE, DEUTSCHE BANK, GENPACT, ORANGE, BANCPOST, BRD, PHILIP MORRIS, JTI.

Incepand cu anul 2018 Razvan Andrei a fost numit Profesor Asociat la facultatea de Management- Marketing din cadrul Universitatii Romano-Americane predand “Marketing in Afaceri” pentru studentii de la Master.

“TOP 3 SPEAKERS” LA FORBES SUMMER SCHOOL

Razvan Andrei a fost selectat “Top 3 Speakers” la Forbes Summer School, si a fost nominalizat la “Forbes 30 sub 30 ani” editia 2015 pentru realizarile sale profesionale. El a fost de asemenea invitat la Forbes 30 sub 30 Summit in USA.

Razvan Andrei si-a imbogatit bagajul de cunostinte teoretice si practice de-a lungul unor ani buni petrecuti pe 3 continente; s-a specializat in management si business in cadrul unor institutii educationale de renume mondial: Queen Margaret University UK, Hotel and Tourism Management Institute Switzerland, IMC Fachhochschule Austria, Cambridge University, University of Applied Sciences Munich, Germany.

Fiind un promotor al implementarii tehnologiei in diferite industrii, Andrei a vorbit de curand despre implementare de procese AI in domeniul turismului in cadrul conferintei “E- Travel Conference”

Andrei coordoneaza acum o echipa de traineri specializati pe LEGALTECH,  atat la nivel national cat si international, impreuna cu care a creat programul IBLA – menit sa vina in ajutorul firmelor de avocatura din intreaga lume.

Mai multe despre aparitiile in presa, despre referintele si realizarile lui de pana acum puteti gasi pe www.andreinacea.com