Retreats

Lawyers can use a change of scenery - BECOME THE BEST VERSION OF YOURSELF!

Viata la birou pare o lupta zilnica: pentru “cei mai buni clienti”, pentru recunoastere profesionala, pentru prime si pozitia in firma. Si nu in ultimul rand MUNCA nu se termina niciodata! De cele mai multe ori pleci cu teme pentru acasa.

Iar in cazul avocatilor in pozitii de management lucrurile sunt cu atat mai complicate, cu cat trebuie sa coordoneze o intreaga echipa pe langa propria cariera, iar raspunderea fata de clienti este directa. Targeturile devin din ce in ce mai imposibile pe masura ce avansezi, iar stresul se multiplica exponential cu succesul.

Sunt momente in care simti doar ca vrei sa respiri aer curat.. fara presiune..fara deadline-uri.. fara “to do list-ul” ce te asteapta pe calculator.

Tehnologia “ne ajuta” sa fim conectati tot timpul la problemele clientilor nostri si le da falsa senzatie ca suntem tot timpul disponibili pentru ei.

Ai crede ca o vacanta cu familia sau chiar de unul singur va fi suficient sa iti incarci bateriile..dar de cele mai multe ori te intorci la birou mai obosit decat atunci cand ti-ai pus fericit “out of office” in mailbox.

Pentru ca stim de ce au nevoie avocatii pentru un “reboot” adevarat, am creat programul IBLA retreat.

Sa ai grija de sanatatea ta, de starea ta de bine, precum si de dezvoltarea ta personala si profesionala, nu este o dovada de egoism, ci o investitie pe termen lung in cariera ta, precum si in viata ta personala!

Vei reusi astfel sa fii cea mai buna versiune a ta in viata de zi cu zi. Un retreat dedicat exact problemelor tale este tot ce ai nevoie, atat pentru RELAXARE, cat si pentru DEZVOLTARE PERSONALA SI PROFESIONALA.

Investeste in sanatatea ta si astfel investesti
in cariera / business-ul tau!

Astfel de retreat-uri vor fi organizate fie ca:

 • Grupuri mixte, restranse, care sa cuprinda avocati din toata lumea
 • Retreaturi speciale pentru femeile avocat
 • Retreaturi cu echipa de management dintr-o singura firma de avocatura.

Pentru ca un retreat cu avocati sa aiba succesul dorit, acestia trebuie ajutati sa schimbe viteza, sa incetineasca , sa vada „the big picture”, sa-si ascuteasca simturile pentru a-si dezvolta creativitatea si rezistenta in viata tumultoasa zilnica. Cand avocatii se relaxeaza intelectual, emotional, fizic si social, atunci vor avea loc schimbari inimaginabile.

Retreat-urile organizate de echipa IBLA se diferentiaza prin:

 • Resorturi cu servicii de 5* in locatii spectaculoase ALESE SI VERIFICATE PERSONAL DE MANAGEMENTUL IBLA
 • Grupuri restranse
 • Confidentialitate
 • Personal Consierge Service – asistenta 24/24 pe tot parcursul programului
 • Personal coach – ateliere individuale de dezvoltare personala
 • Activitatile de grup ce pun accent pe dezvoltarea personala si profesionala a avocatilor
 • Workshop-uri outdoor, in spatii inedite, care incurajeaza networkingul
 • 1 Day Tour cu Teambuilding Exercises pe un Private Yacht/Catamaran
 • Activitati Spa & Wellness
 • Experimentarea de „Gourmet Dinners with Private Chef”
 • Tururi Panoramice cu Elicopterul
 • Veti avea oportunitatea de a practica mindfulness, meditatie, activitati sportive si de a avea conversatii fructuoase cu oameni avand exact aceleasi preocupari ca dvs
 • Va veti reincarca bateriile, si odata intorsi la birou veti reporni activitatea plini de energie, entuziasti, cu noi idei si relatii care sa va impulsioneze sa deveniti cea mai buna versiune a voastra!
 • Veti dobandi cunostinte de dezvoltare personala si profesionala care o sa va ajute in dezvoltarea profesionala/a business-ului dvs.

*Programul cu toate activitatile implicate in Retreat va va fi furnizat cu ocazia  inscrierii.

Asemenea retreat-uri pot fi organizate si personalizat pentru echipa de management a firmei de avocatura

Astfel:

 • Va fi o oportunitate extraordinara ca echipa de management sa petreaca timp impreuna, in afara business-ului, conducand sedinte fructuoase de planificare strategica si sustinand initiativele de dezvoltare ale business-ului
 • Scopul va fi dublu: atat dezvoltarea afacerii, cat si educational – fiecare sa invete noi abilitati profesionale si personale, care sa ii ajute sa devina avocati si manageri extraordinari!

Ofertele IBLA sunt cu circuit inchis*, bucurandu-se de confidentialitate deplina.

Acestea va vor fi transmise in urma unei discutii purtate cu dvs., in care vom identifica impreuna cea mai buna varianta aplicabila.

PRETURILE DIFERA IN FUNCTIE DE PERIOADA DORITA PRECUM SI DE ORASUL DE PLECARE. VA VOM OFERI CELE MAI BUNE PRETURI DE PE PIATA, precum si transparenta deplina in privinta serviciilor cuprinse.

COMUNICAREA CU DVS. ESTE ESENTIALA IN PREZENTAREA PACHETULUI PERFECT PENTRU DVS.

Va vom contacta noi in urma solicitarii dvs.

*Periodic vor fi promovate online anumite pachete de retreat, dedicate unui grup mai mare.