Building Business Leaders

Inspire through your leadership skills

Toti liderii respectati si eficienti au un punct clar de plecare- cunosc performanta si comportamentul esential pentru a-si atinge viziunea. Ei au de asemenea calitatile care inspira oamenii lor si comportamentul necesar care ii determina sa fie motivati in urmarirea viziunii. Fie ca vei conduce o echipa de proiect temporara, un mix de contractori  sau o echipa permanenta de angajati, a intelege si a personaliza aceste principii in functie de situatia ta, va intari credibilitatea ta de lider si va imbunati performanta oamenilor tai.

In aceasta sesiune intensa vei invata sa-ti descrii viziunea ta de lider in detalii practice; sa specifici caracteristicile de leadership relevante acelei viziuni, sa identifici pe cele pe care trebuie sa le dezvolti mai departe; sa selectezi ideile motivationale cu cel mai mare potential astfel incat sa motivezi si sa impulsionezi echipa ta.

Fie ca vei conduce o echipa de proiect temporara, un mix de contractori sau o echipa permanenta de angajati

a intelege si a personaliza principiile de leadership in functie de situatia ta, va intari credibilitatea ta de lider si va imbunati performanta oamenilor tai

Beneficii:

  • Vei intelege de ce leadershipul este din ce in ce mai important
  • Care sunt ideile practice pe care le poti deprinde din teoriile importante despre leadership
  • Efectul zonelor de confort asupra abilitatilor de a conduce
  • Vei afla caracteristicile cheie din leadership si vei identifica pe cele relevante pentru viziunea ta
  • Cum difera managementul si leadershipul si cum se suprapun

  • Motivare si implicare: intelegand importanta angajamentului si implicarii si rolul tau in asta; intelegand niveluri diferite de motivare; identificand nivelul de motivare de care oamenii tai au nevoie pentru a atinge viziunea ta; intelegand ce motiveaza si demotiveaza oamenii la birou si care aspecte sunt mai relevante pentru echipa ta.

REZERVA UN DEMO GRATUIT*

*O prezentare cu o durata de o ora va fi livrata la sediul firmei dvs., in urma stabilirii unei date de comun acord, in fata unei audiente de maxim 10-12 profesionisti, complet GRATUIT.