Effective use of Technology in Lawyer’s activity

Introduction to legal technology

Cuprinde 3 Workshop-uri

 1. Introducere in legal technology
 2. Despre programe specifice de AI (Artificial Intelligence) sau RPA (Robotic process automation) existente la nivel international, cu aplicabilitate directa in domeniul legal
 3. Cum fac fata avocatii tranzitiei catre inovatie? Despre EI (Inteligenta Emotionala) si adaptabilitate la nou

Tehnologia este un beneficiu, nu un inamic! Inovatia nu mai poate fi evitata!

Industria legala intra intr-o noua era, aceea a tehnologiei. Firmele de avocatura din intreaga lume descopera ca programe software, precum RPA (robotic process automation) le pot schimba in mod benefic, dar dramatic, munca de zi cu zi.

Marile companii de avocati din SUA au recunoscut deja nevoia de integrare a tehnologiei in viata firmei de avocatura si au numit un CTO (Chief Technology Officer) si un CIO (Chief Information Officer) in companie. Tehnologia se schimba si evolueaza intr-un ritm ametitor, iar avocatii nu-si pot permite sa piarda acest tren! Clientii lor au urcat de mult in el si au asteptari similare de la partenerii lor.

Incorporarea tehnologiei in livrarea muncii de avocat este o parte indispensabila a degrevarii avocatilor de munca repetitiva, consumatoare de timp, neproductiva, si elibereaza timpul pentru a-l utiliza in scopul dezvoltarii creativitatii profesionale si utilizarea mintii pentru a aduce valoare adaugata muncii lor.

Stresul va fi astfel diminuat prin eliminarea unor task-uri repetitive si neproductive si astfel avocatii de business vor redeveni pasionati de munca lor, atingand si  echilibrul personal mult ravnit.

In aceasta calatorie digitala a avocatilor, IBLA este partenerul lor de incredere!

Acest proiect este construit astfel incat sa ofere educatie continua pentru avocati pe masura evolutiei Tehnologiei, intrucat, odata cu trecerea timpului, Tehnologia va deveni o provocare reala carora avocatii trebuie sa-i faca fata.

Tehnologia continua sa evolueze, chiar daca ne place sau nu ritmul sau alert! Iar avocatura de afaceri este in stransa conexiune cu evolutia mediului de afaceri.

Rapiditatea informatiei schimba sistemul de “ore facturate”, iar Digital Transaction Management vine sa schimbe modul traditional de lucru cu hartiile.

Tehnologia transforma fiecare segment al ecosistemului legal, incluzand: forta de munca, diviziunea muncii, structura, bugetul, furnizori, abilitati, educatie si training precum si ASTEPTARILE CLIENTILOR.

Iar firmele de avocatura din intreaga lume sunt compuse in mare parte de forta de munca Millennials, cei care s-au nascut in era inovatiei.

Daca firmele traditionale de avocatura isi doresc sa ramane competitive pe piata, sfatul este sa imbratisese inovatia, nu sa o combata.

Un program inovativ care combina cele mai edificatoare informatii despre domeniul LegalTech

precum si o prezentare a optiunilor existente pe piata, intr-o maniera echidistanta

Beneficii:

 • Firma de avocatura va beneficia de toata informatia existenta in acest moment pe piata internationala cu privire la cele mai eficiente software-uri/programe utilizate in domeniul avocaturii, precum si toate beneficiile aduse business-ului lor de acestea. Acestea vor fi prezentate de profesionisti in domeniu
 • Serviciile furnizate de avocati clientilor lor vor fi de o calitate superioara, fara erori si furnizate in timp util, fara a fi necesare multe ore petrecute la birou
 • Avocatii vor fi familiarizati cu utilizarea noilor tehnologii, astfel incat gradul de anxietate al acestora va fi diminuat! Educatia va scadea anxietatea ca ‚, legal robots” vor inlocui consultantii, si vor descoperii beneficiile utilizarii lor

 • Dezvoltarea profesionala in interiorul firmei va fi la cel mai inalt nivel, deoarece veti descoperi cum sa utilizati technologia, astfel incat sa fiti mai bine conectati cu colegii dinauntrul firmei de avocatura, si
  • sa comunicati mai bine,
  • sa faceti schimb de experiente juridice, de oriunde va aflati
  • si astfel sa se dezvolte expertiza firmei in timp real
 • Nu in ultimul rand tehnologia ne da acces la educatie! Ai foarte putin timp la dispozitie in timpul orelor de lucru pentru dezvoltare profesionala, atunci de ce sa nu il folosesti la maximum prin intermediul tehnologiei?
 • Vei afla cum sa economisesti TIMP SI BANI in cadrul firmei de avocatura, punand Tehnologia sa lucreze pentru tine

REZERVA UN DEMO GRATUIT*

*O prezentare cu o durata de o ora va fi livrata la sediul firmei dvs., in urma stabilirii unei date de comun acord, in fata unei audiente de maxim 10-12 profesionisti, complet GRATUIT.