Professional Branding for Lawyers & Law Firms

The importance of professional branding in business law

Cum te diferentiezi in multime? Unde faci sau poti face diferenta? Care este sentimentul pe care il trezesti in clienti? Cum construiesti un brand ? Ce face o companie VS Ce face un brand? Cat de important este construirea unui brand personal pentru un avocat sau pentru o firma de avocatura?

La toate aceste intrebari vei primi raspunsuri in cadrul seminarului despre branding profesional si personal pentru avocati.

Ai expertiza de care clientii au nevoie pentru a le apara interesele legale– dar pentru multi avocati promovarea expertizei lor poate fi o provocare. Ai nevoie sa inveti unde si cum sa iti promovezi expertiza in mod eficient si cu usurinta.

Cum se pozitioneaza avocatii fata de colegii sai pentru a obtine cazuri, promovari, clienti si referinte? In sesiunea de branding pentru avocati expertul nostru in branding personal iti va arata cum avocatii pot sa evidentieze talentele si abilitatile lor unice, sa controleze perceptiile si sa obtina un succes mai mare ca si avocat.

In timpul sesiunii la IBLA vom lucra impreuna pentru a descoperi cat de important este brandingul pentru tine ca avocat, sau pentru firma de avocatura si vom petrece mai mult timp in a te sfatui cum sa iti construiesti o imagine puternica si implicit sa cresti imaginea firmei de avocatura din care faci parte.

Invata sa creezi si sa dezvolti propriul brand personal si profesional

Si implicit vei creste brand-ul firmei tale.

Beneficii:

  • Vei intelege notiunile generale ale brandingului profesional si personal si importanta lor in piata avocaturii de business
  • Vei primi pasii pentru crearea si dezvoltarea unui brand profesional si personal, precum si cei pentru a contribui la brandul firmei de avocatura din care faci parte
  • Vei cunoaste exact metodele prin care poti da valoarea brandului si poti “vinde” serviciile profesionale ale firmei
  • Vei sti sa-ti construiesti un “evelator pitch” profesional

  • Vei descoperi brandul tau personal si de ce el conteaza pentru colegi si clienti
  • Vei afla unde si cum sa iti promovezi expertiza in mod eficient si cu usurinta
  • Vei sti cum sa te diferentiezi fata de competitie
  • Vei folosi brandul tau personal ca si un instrument de marketing
  • Vei crea materiale eficiente de marketing pentru brandul tau

REZERVA UN DEMO GRATUIT*

*O prezentare cu o durata de o ora va fi livrata la sediul firmei dvs., in urma stabilirii unei date de comun acord, in fata unei audiente de maxim 10-12 profesionisti, complet GRATUIT.