Public Speaking

Become a professional speaker

Cea mai mare teama a populatiei pamantului este teama de moarte. Urmatoarea este teama de a vorbi in public. Cum scapi de aceasta teama? Cum iti infrunti frica de a te exprima liber intr-un mod profesional intr-o sala sedinta, la o conferinta sau la tribunal?

Afla secretele ce stau in spatele unei prezentari fara cusur. Afla secrete de culise ale celor mai influenti prezentatori sau ce il face pe un avocat un speaker de succes? Afla cum poti deveni un avocat cu impact. A fi un avocat de succes nu inseamna doar a face multi bani ci a fi tinut minte ca o legenda, ca o persoana care reuseste sa transmita, sa convinga si sa se foloseasca de arta persuasiunii in comunicarea cu ceilalti.

Afla secretele ce stau in spatele unei prezentari fara cusur

secrete de culise ale celor mai influenti prezentatori sau ce il face pe un avocat un speaker de succes

Beneficii:

  • Vei intelege cat de usor sau cat de greu este sa te exprimi liber in fata unui public necunoscut prin exercitii practice
  • Vei intelege ce greseli se fac in mod constant si care sunt trucurile pe care le poti folosi pentru a dovedi ca esti un avocat de succes

  • Vei comunica mai bine, mai repede si mai eficient
  • Vei deveni un avocat influent si recunoscut ca un avocat care reuseste sa convinga si sa castige procese

REZERVA UN DEMO GRATUIT*

*O prezentare cu o durata de o ora va fi livrata la sediul firmei dvs., in urma stabilirii unei date de comun acord, in fata unei audiente de maxim 10-12 profesionisti, complet GRATUIT.