Time & Stress Management Skills

Obtain your work-life balance

O statistica internationala spune ca avocatii sunt unii dintre cei mai nefericiti oameni de pe planeta, fiind una dintre cele mai stresante cariere. Asteptarile sunt foarte mari, volumul de munca la fel, timpul de executie foarte scurt iar piata intr-o continua mobilitate si schimbare. Tot ceea ce se invata astazi in facultate s-ar putea sa nu se mai aplice in 2-3 ani in realitatea practica.

In Romania lui 2018 in avocatura inca se mai foloseste foarte mult hartia, dosarul , registrele si caietele de sarcini. Se pune foarte putin accentul pe tehnologie si pe importanta ei in acest domeniu. In cadrul seminariilor IBLA vei intelege importanta folosirii tehnologiei pentru a-ti usura munca.

Foarte putini avocati se bucura de o balanta echitabila intre cariera si familie. Foarte putini dobandesc acest echilibru necesar si foarte multi uita care este de fapt cel mai important client al lor: FAMILIA.

Cea mai extinsa boala la nivel mondial si care face victime zilnic intre tinerii avocati nu este cancerul ci STRESUL. Iar de la stres de obicei pleaca toate celelalte probleme.

Foarte putini avocati inteleg ca este foarte importanta calitatea timpului petrecut acasa si a avea timp pentru familie are un impact direct asupra calitatii muncii de la birou.Calitatea timpului petrecut intre 8 seara si 8 dimineata are un impact direct asupra calitatii timpului petrecut intre 8 dimineata si 8 seara la birou.

Exista viata dupa avocatura, insa exista viata si in timpul carierei de avocat si pentru asta nu trebuie sa faci multe compromisuri, ci doar sa aplici tehnicile de management ale timpului.

O firma de avocatura care investeste in sanatatea si starea de bine a colaboratorilor sai, investeste in dezvoltarea exponentiala a firmei!

O firma de avocatura care investeste in sanatatea si starea de bine a colaboratorilor sai

investeste in dezvoltarea exponentiala a firmei

Beneficii:

  • Nu vei mai privi timpul ca pe o clepsidra care se scurge in defavoarea ta si vei invata sa-ti programezi mai eficient task-urile
  • Vei afla cum poti controla stresul si sa lasi stresul sa lucreze in favoarea ta si nu in defavoarea ta

  • Vei dobandi tehnicile necesare pentru atingerea echilibrului atat in cariera cat si in viata personala

REZERVA UN DEMO GRATUIT*

*O prezentare cu o durata de o ora va fi livrata la sediul firmei dvs., in urma stabilirii unei date de comun acord, in fata unei audiente de maxim 10-12 profesionisti, complet GRATUIT.